Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Dip z orzechów włoskich, roszponki, serka śmietankowego i musztardy.

Składniki

200 g śmietany 30%
30 dkg orzechów włoskich
75 g roszponki
100 g serka śmietankowego
mała cebula
1 łyżka łagodnej musztardy
szczypta cukru

Opis wykonania

Umyj roszponkę i wysusz, następnie pokrusz orzechy blenderem. Dodaj resztę składników i miksuj dalej, aż uzyskasz gładką konsystencję. Na koniec dodaj przyprawy do smaku.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych