Piotr Ogiński

Kucharz pasjonat, zaprawiony w wielu kulinarnych bojach, zwłaszcza w naprawdę ognistej kuchni, jako gwiazda kulinarnego show „Hell’s Kitchen”. Swoją żywą pasją i pomysłami dzieli się z licznymi fanami na kulinarnym vlogu: „Kocham gotować”.

Piotr ceni sobie innowacyjne pomysły, kulinarną kreatywność i sporą dawkę kuchennej fantazji! Jako współtwórca Akademii Smaku będzie radził, inspirował i pokazywał Wam jeszcze więcej swoich pomysłów!

Piotr o swojej kulinarnej pasji:

„Kocham gotować i poznawać nowe smaki. Mój vlog „Kocham gotować”, to miejsce, gdzie oddaję się swojej pasji łącząc różne produkty i kreując nowe dania. Tworząc, dbam nie tylko o wygląd i smak potraw, ale także o ich jakość. Za pomocą moich filmów chciałbym zmienić Wasze przyzwyczajenia, nauczyć tego, że można się cieszyć gotowaniem, a praca w kuchni może być przyjemnym doświadczeniem.”

Piotr Ogiński

Głębia Smaku

Choć tradycyjnie to mieszkańcy słonecznej Italii utożsamiani są z makaronem, jednak Polacy nie ustępują im pod względem miłości do niego. Jest dobry na każdą okazję, jako danie główne podczas wystawnego obiadu i jako przekąska podczas spotkania z przyjaciółmi. Podawany zarówno w wersji wytrwanej, jak i słodkiej zdobył serca naszych rodaków.

Zobacz magazyn