Tomasz Lach

Kulinarny bloger inspirujący wielu czytelników swoimi znakomitymi przepisami, publikowanymi na blogu: Zajadam.pl.

Pasjonaci gotowania znajdują na nim prawdziwe kuchenne przeboje. Teraz, jako współtwórca Akademii Smaku, zdradzi jeszcze więcej swoich trików i kuchennych odkryć! Bo jak sam mówi: gotowanie to wielka przygoda!

Tomek o swojej kuchni:

„Jedzenie, gotowanie, przepisy i wszystko o czym piszę na blogu to efekt mojej pasji, jaką dawno temu stała się kuchnia, a założenie w 2008 roku bloga nadało nowy kierunek tej niezwykłej przygodzie. Na co dzień relaksuję się w kuchni, w towarzystwie żony Alicji i naszej córeczki. Ze szklanką dobrego piwa lub kieliszkiem wina na stole oraz z nowym przepisem do wypróbowania. Rodzina, dom, kuchnia i smakowanie życia… chcę, aby właśnie te przyjemności wypełniały coraz więcej mojego czasu. Poza kuchnią jestem pasjonatem Internetu, nowych technologii i fotografii.”

Tomasz Lach

Głębia Smaku

Choć tradycyjnie to mieszkańcy słonecznej Italii utożsamiani są z makaronem, jednak Polacy nie ustępują im pod względem miłości do niego. Jest dobry na każdą okazję, jako danie główne podczas wystawnego obiadu i jako przekąska podczas spotkania z przyjaciółmi. Podawany zarówno w wersji wytrwanej, jak i słodkiej zdobył serca naszych rodaków.

Zobacz magazyn