Akademia Smaku Zosi i Tomka

Wyjątkowa para sąsiadów. On: charyzmatyczny, utalentowany kucharz, który w gotowanie wkłada całe serce. Ona: zwariowana, niezależna kobieta, która szuka w życiu małych smaczków, chętnie podpatruje kulinarną sztukę i próbuje nowych rzeczy. Kuchnia, w której się spotykają staje się prawdziwą Akademią Smaku i miejscem komicznych gagów, gdzie miłość do gotowania miksuje się ze szczyptą doskonałego humoru!

Tomek, kulinarny pasjonat i profesjonalny kucharz prowadzi harmonijne życie wypełnione doskonałym jedzeniem i dobrym humorem. Jednak kiedy do jego sąsiedztwa wprowadza się lekko zwariowana sąsiadka Zosia, żywo zainteresowana gotowaniem, jego świat...i kuchnię czeka mała, ale naprawdę apetyczna rewolucja. A wszystko zaczyna się od źle dostarczonej lodówki...

Wszystkie odcinki

Odcinek 1
Odcinek 1

Tomek, kulinarny pasjonat i profesjonalny kucharz prowadzi harmonijne...

Odcinek 2
Odcinek 2

Tomasz wie, że droga do serca biegnie przez żołądek, dlatego szykuje...

Odcinek 3
Odcinek 3

Bycie fit jest trendy! Doskonale wie o tym Zosia, która stara...

Odcinek 4
Odcinek 4

Tomasz Jakubiak to specjalista od kulinarnego show! Jednak podczas pr...

Odcinek 5
Odcinek 5

Co jadają ślusarze? Gustują na przykład w kuchni włoskiej. Zosia post...

Odcinek 6
Odcinek 6

Przystojny, uroczy i lubi zwierzęta! Dla takiego faceta można naprawd...

Odcinek 7
Odcinek 7

Czego się nie robi z miłości? Wyjeżdża w dzicz. Rzuca pracę. Nawet zm...

Odcinek 8
Odcinek 8

Kulinarne wyzwanie przy dźwiękach Gangam style? Dokładnie to dziś ser...

Odcinek 9
Odcinek 9

Tomek zostaje chłopakiem Zosi, na jeden kulinarny wieczór. Cze...

Odcinek 10
Odcinek 10

Ciocia z Chicago to dopiero rewolucja w kuchni. Zwłaszcza taka, kt&oa...

Odcinek 11
Odcinek 11

Telewizja pogrubia? Koloryzuje? No nie. Nic z tych rzeczy! Ale jednak...

Odcinek 12
Odcinek 12

U Zosi dziś wszystko gra. A dokładnie Czesław śpiewa. O czym? O kuchn...

Głębia Smaku

Choć tradycyjnie to mieszkańcy słonecznej Italii utożsamiani są z makaronem, jednak Polacy nie ustępują im pod względem miłości do niego. Jest dobry na każdą okazję, jako danie główne podczas wystawnego obiadu i jako przekąska podczas spotkania z przyjaciółmi. Podawany zarówno w wersji wytrwanej, jak i słodkiej zdobył serca naszych rodaków.

Zobacz magazyn