Akademia Smaku
Bosch
Zarejestruj się / Zaloguj
Zaloguj
  • Akademia Smaku
  • Kuchnia
    • Potrawy
      Zupy
      Dania główne
      Dania jednogarnkowe
      Dla dzieci
      Kiszonki i przetwory
      Sosy
      Sałatki i surówki
      Kuchnie świata
      Zdrowy fastfood
    • Pora dnia
      Śniadanie
      Drugie śniadanie
      Lunch
      Przystawka
      Obiad
      Deser
      Kolacja
    • Specjalne okazje
      Boże Narodzenie
      Wielkanoc
      Przyjęcia i imprezy
      Przyjęcia dla dzieci
      Piknik
      Grill
      Romantyczna kolacja
    • Napoje
      Grzańce
      Kawy
      Herbaty
      Drinki
      Smoothie
      Koktajle
      Soki
    • Sprzęt
      Płyty grzewcze
      Blendery
      Roboty kuchenne (MUM)
      Piekarniki
    • Według składników

      Szukaj

      Popularne składniki

      dynia jabłka gruszki chili pigwa mięso jajka kasza makaron pieczywo ryby i owoce morza sery tarta cukinia orzechy bataty truskawki kurki śliwki maliny szparagi kapusta ziemniaki cytryna czekolada pieczarki mango łosoś

    • Porady
      Pieczenie i smażenie
      Gotowanie
      Przechowywanie produktów
      Okazjonalne
      Infografiki
      Pozostałe porady

      Pasty

      Jak wybierać melony

      Więcej artykułów

    • Nasze gwiazdy kuchni
      Tomek Lach Od lat z powodzeniem prowadzi jeden z najlepszych blogów kulinarnych. Moje przepisy i porady
      Mateusz Gessler Mistrz kulinarny, wieloletni szef kuchni Moje przepisy i porady

    • Quizy
       Tradycyjnie czy nie? Dobierz 12 potraw na Wigilię!

      Tradycyjnie czy nie? Dobierz 12 potraw na Wigilię!

       Połącz kraj z potrawą

      Połącz kraj z potrawą

       Tradycyjne polskie potrawy

      Tradycyjne polskie potrawy

       Dookoła świata - tradycyjne potrawy z różnych stron świata

      Dookoła świata - tradycyjne potrawy z różnych stron świata

       Rozpoznasz składnik?

      Rozpoznasz składnik?

      Więcej quizów
  • Wnętrza
  • Sprzęty AGD
  • Dorota urządza Mateusza
  • Kuchnia
    • Potrawy
      • Zupy
      • Dania główne
      • Dania jednogarnkowe
      • Dla dzieci
      • Kiszonki i przetwory
      • Sosy
      • Sałatki i surówki
      • Kuchnie świata
      • Zdrowy fastfood
    • Pora dnia
      • Śniadanie
      • Drugie śniadanie
      • Lunch
      • Przystawka
      • Obiad
      • Deser
      • Kolacja
    • Specjalne okazje
      • Boże Narodzenie
      • Wielkanoc
      • Przyjęcia i imprezy
      • Przyjęcia dla dzieci
      • Piknik
      • Grill
      • Romantyczna kolacja
    • Napoje
      • Grzańce
      • Kawy
      • Herbaty
      • Drinki
      • Smoothie
      • Koktajle
      • Soki
    • Sprzęt
      • Płyty grzewcze
      • Blendery
      • Roboty kuchenne (MUM)
      • Piekarniki
    • Składniki
      • dynia
      • jabłka
      • gruszki
      • chili
      • pigwa
      • mięso
      • jajka
      • kasza
      • makaron
      • pieczywo
    • Porady
    • Nasze gwiazdy kuchni
      • Tomasz Lach
      • Mateusz Gessler
    • Quizy
  • Wnętrza
  • Sprzęty AGD
  • Dorota urządza Mateusza
  1. Strona główna
  2. Kuchnia
  3. Porady
  4. Okazjonalne
  5. Opalana cebulka do bulionu
Porady

Opalana cebulka do bulionu

Zuzia Buczek
Opalana cebulka do bulionu
  • Porada
  • Więcej od tego autora

Aby uzyskać, złocisty kolor bulionu, wystarczy podgrzać cebulkę na palniku. Zupa stanie się również bardzo aromatyczna.

Składniki: * Cebula * widelec Przygotowanie: 1. Obierz cebulę 2. Nadziej ją na widelec 3. Opiekaj nad palnikiem przez kilka minut, do uzyskania lekko przypalonego koloru


Zuzia Buczek
Zuzia Buczek
Zuzia Buczek
Pokaż komentarze

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.
Zuzia Buczek Zuzia Buczek pkt. (86) Chef
Idealne jajko w koszulce
Zobacz
Zuzia Buczek
Idealne jajko w koszulce

Jeśli chcesz mieć pewność, że jajko szybko się zet...

Pokrzywa
Zobacz
Zuzia Buczek
Pokrzywa

Jeśli chcesz dodać pokrzywę do koktajlu, lub jajec...

Świeży szczypiorek
Zobacz
Zuzia Buczek
Świeży szczypiorek

Jeśli chcesz długo cieszyć się świeżością szczypio...

Sposób na krojenie cebuli
Zobacz
Zuzia Buczek
Sposób na krojenie cebuli

Idealny sposób na obranie cebuli, bez wyciskania ł...

Idealny sposób na ziemniaki
Zobacz
Zuzia Buczek
Idealny sposób na ziemniaki

Chcesz dostarczyć jak najwięcej wartościowych skła...

Apetyczne ziemniaki
Zobacz
Zuzia Buczek
Apetyczne ziemniaki

Chcesz uniknąć ciemnych ziemniaków? Mam na to wska...

Zobacz więcej >
Drukuj
Oceń
Ocena 0"/5 na podstawie 0 głosów
  • Udostępnij
  • Tweet
  • Pin it
  • +1

Zobacz także

Chleb grzebyk na liściach kapusty z konfiturą cebulową
Chleb grzebyk na liściach kapusty z konfiturą cebulową
Elżbieta F.
Cebulaczki
Cebulaczki
Izabela Michalczyk
Zupa krem z cebuli i pora
Zupa krem z cebuli i pora
Ela Winiarek
30 min

Podobne porady

Roladki schabowe z szynką parmeńską,prażonymi płatkami migdałòw i serem żòłtym
Roladki schabowe z szynką parmeńską,prażonymi płatkami migdałòw i serem żòłtym
Kinga Wilk

Mieso przed pieczeniem lub smazeniem posmaruj musz...

Do góry
  • Kuchnia
  • Przepisy
  • Porady
  • Artykuły
  • Wnętrza
  • Quizy
  • Sprzęty AGD
  • Redakcja
  • O nas

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych      Podstawowe informacje prawne      Regulamin     

Copyright © 2019 BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.