Sprawdź się!

Dookoła świata - tradycyjne potrawy z różnych stron świata

W listopadzie 2012 roku zamówiono smażone bakłażany, lasagne, risotto z sosem pesto oraz tiramisu u Davide Scabi, kucharza prowadzącego restaurację w Turynie. Dania zamówiono dla…

W listopadzie 2012 roku zamówiono smażone bakłażany, lasagne, risotto z sosem pesto oraz tiramisu u Davide Scabi, kucharza prowadzącego restaurację w Turynie. Dania zamówiono dla…

 W listopadzie 2012 roku zamówiono smażone bakłażany, lasagne, risotto z sosem pesto oraz tiramisu u Davide Scabi, kucharza prowadzącego restaurację w Turynie. Dania zamówiono dla…

Do jego produkcji wykorzystuje się żywe larwy much i wraz z nimi jest serwowany. Casu Marzu to…

Do jego produkcji wykorzystuje się żywe larwy much i wraz z nimi jest serwowany. Casu Marzu to…

 Do jego produkcji wykorzystuje się żywe larwy much i wraz z nimi jest serwowany. Casu Marzu to…

Co kryje się pod amerykańską nazwą “Ostrygi z Rocky Mountain”?

Co kryje się pod amerykańską nazwą “Ostrygi z Rocky Mountain”?

 Co kryje się pod amerykańską nazwą “Ostrygi z Rocky Mountain”?

Koreańska potrawa Sannakji podawana jest wyłącznie na pełną odpowiedzialność zamawiającego, ponieważ…

Koreańska potrawa Sannakji podawana jest wyłącznie na pełną odpowiedzialność zamawiającego, ponieważ…

 Koreańska potrawa Sannakji podawana jest wyłącznie na pełną odpowiedzialność zamawiającego, ponieważ…

To bogaty w proteiny i minerały afrodyzjak zwany “Kawiorem Wschodu”. Cena jednej porcji w Chinach osiąga wartość od 30 do 100 dolarów, ponieważ…

To bogaty w proteiny i minerały afrodyzjak zwany “Kawiorem Wschodu”. Cena jednej porcji w Chinach osiąga wartość od 30 do 100 dolarów, ponieważ…

 To bogaty w proteiny i minerały afrodyzjak zwany “Kawiorem Wschodu”. Cena jednej porcji w Chinach osiąga wartość od 30 do 100 dolarów, ponieważ…

Ulubioną potrawą króla Władysława Jagiełły, słynnego pogromcy Krzyżaków były:

Ulubioną potrawą króla Władysława Jagiełły, słynnego pogromcy Krzyżaków były:

 Ulubioną potrawą króla Władysława Jagiełły, słynnego pogromcy Krzyżaków były:

Kalakukko, czyli smażony w głębokim tłuszczu pieróg z mąki żytniej, faszerowany plasterkami słoniny, kawałkami mięsa i słodkowodnymi rybkami muikku - specjał ten jada się na zimno, popijając kwaśnym mlekiem w…

Kalakukko, czyli smażony w głębokim tłuszczu pieróg z mąki żytniej, faszerowany plasterkami słoniny, kawałkami mięsa i słodkowodnymi rybkami muikku - specjał ten jada się na zimno, popijając kwaśnym mlekiem w…

 Kalakukko, czyli smażony w głębokim tłuszczu pieróg z mąki żytniej, faszerowany plasterkami słoniny, kawałkami mięsa i słodkowodnymi rybkami muikku - specjał ten jada się na zimno, popijając kwaśnym mlekiem w…