Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Jak dodać smaku pieczonym potrawom?

Jak dodać smaku pieczonym potrawom?
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Znasz połączenie, które zapewnia pieczonym daniom intensywny smak i aromat? Tym idealnym duetem są para i ciepło! To tajemnica jędrnych warzyw, soczystych pieczeni i delikatnych ciast. Wykorzystaliśmy ją w piekarnikach marki Bosch z dodatkiem pary. Tak upieczone potrawy zyskują niepowtarzalny smak i konsystencję – są miękkie i soczyste w środku oraz chrupiące na zewnątrz. Para pozwala im zachować wartości odżywcze oraz naturalny smak i kolor. Daj się zaskoczyć perfekcyjnymi efektami nowego wymiaru pieczenia.

Jak dodać smaku pieczonym potrawom?  - zdjęcie 1