Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Jak gotować, by mieć pewność, że danie nie wykipi, a składniki się nie rozgotują?

Jak gotować, by mieć pewność, że danie nie wykipi, a składniki się nie rozgotują?
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Gotowanie to Twoja pasja, ale jeszcze bardziej lubisz jeść? A może przyrządzanie posiłków jest dla Ciebie udręką, bo zawsze coś pójdzie nie tak? Przecież rozgotowane warzywa, mleko, które wykipiało czy przypalony sos można wyeliminować! W jaki sposób? Idealna będzie do tego płyta indukcyjna Bosch z sensorem gotowania PerfectCook, który precyzyjnie kontroluje temperaturę gotowania. Pożegnaj się ze staniem przy garnkach i nieustannym sprawdzaniem ich zawartości. Powitaj przyjemność gotowania bez porażek.

Jak gotować, by mieć pewność, że danie nie wykipi, a składniki się nie rozgotują?  - zdjęcie 1