Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

pachnące sprawdzanie temperatury oleju.

pachnące sprawdzanie temperatury oleju.
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Często nie wiemy kiedy olej jest odpowiednio nagrzany do smażenia mięsa ,ja mam prosty i pachnący sposób.Na rozgrzaną patelnie wlewam olej i wrzucam gałązkę rozmarynu kiedy zaczyna strzelać to znaczy że można wrzucać mięsko a jak przy tym pachnie :)