Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Biszkopt

Biszkopt
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Pokrusz go np. w melakserze dodaj trochę masła, wyklej foremkę i wstaw do lodówki na około 60 minut. Masz już gotowy spód do ciasta na zimno. Możesz ubić na sztywno śmietanę 30%, dodaj do niej galaretkę tężejącą (jaki kolor chcesz), wstaw do lodówki na czas gdy już będzie dość twarda. Na wierzch można także wlać dość mocno tężejącą galaretkę.