Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Co zrobić by

Co zrobić by
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Gdy chcemy by "surowe" ciasto drożdżowe np.na chleb szybciej "urosło" wystarczy wstawić je do włączonego piekarnika na zero stopni Celcjusza na około 10-15 minut. Po tym czasie wyjmuję z piekarnika. Drożdże w cieście podwoiły objetość. Dalej robic jak w wybranym przepisie. :) To naprawdę działa POLECAM!:) ROBIE tak zawsze gdy piekę coś na drożdzach:)