Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Jak dobrać moc smażenia do potrawy?

Jak dobrać moc smażenia do potrawy?
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Lubisz smażone dania, ale nie zawsze wiesz, jaką temperaturę smażenia dobrać? Bo to nie takie proste. Odpowiednia moc smażenia gwarantuje stek przyrządzony tak, jak lubisz i schabowy bez przypalonej panierki. Jak to uzyskać? Korzystaj z technologii, ułatwiającej codzienne przygotowywanie ulubionego jedzenia. Taki właśnie jest system wyboru potraw PerfectChef w płytach indukcyjnych Bosch, który wspomoże Cię w wyborze najlepszego ustawienia mocy pól grzewczych do konkretnych potraw. Smażenie nigdy nie było tak proste, a efekt tak perfekcyjny!

Jak dobrać moc smażenia do potrawy?  - zdjęcie 1