Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Jak przygotować perfekcyjnie jedwabiste puree, nie tylko z ziemniaków?

Jak przygotować perfekcyjnie jedwabiste puree, nie tylko z ziemniaków?
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Kremowe, delikatne, rozpływające się w ustach. O czym mowa? O puree, które jest ucztą dla kubków smakowych, nawet jeśli przygotowane jest z banalnie prostych składników. Bo przecież puree nie musi być tylko z ziemniaków. Groszek, dynia czy pietruszka też świetnie się nadają. Tak samo jak owoce: jabłka, mango lub morele. Jest tylko jeden warunek – brak grudek. Takie jedwabiście gładkie puree z łatwością i bez wysiłku uzyskasz za pomocą końcówki ProPuree do blendera ręcznego marki Bosch. Poczuj satysfakcję z perfekcyjnej konsystencji.

Jak przygotować perfekcyjnie jedwabiste puree, nie tylko z ziemniaków?  - zdjęcie 1