Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Jak rozpuścić czekoladę bez ryzyka przypalenia?

Jak rozpuścić czekoladę bez ryzyka przypalenia?
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Jakie są Twoje ulubione słodkości? Co powiesz na te z dodatkiem czekolady? Nieważne czy gorzka, mleczna, biała, z bakaliami – każda ma rzesze miłośników. Roztopienie czekolady bez obaw o jej przypalenie nie jest łatwe. Perfekcyjnie radzi sobie z tym palnik Wok w płycie gazowej marki Bosch. Dzięki regulacji mocy płomienia od 6 kW do nawet 0,3 kW wodę na spaghetti gotuje w kilka chwil, a z czekoladą obchodzi się delikatnie. Twórz swoje potrawy perfekcyjnie i czerp czystą radość z jedzenia.

Jak rozpuścić czekoladę bez ryzyka przypalenia?  - zdjęcie 1