Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Jak upiec idealnie kruche mięso?

Jak upiec idealnie kruche mięso?
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Pieczone, aromatyczne, soczyste, a zarazem delikatne mięso jest dla wielu smakoszy wyznacznikiem udanego obiadu. Jednak upieczenie mięsa, które będzie idealnie kruche, często sprawia wiele kłopotów. Jak sobie z nimi poradzić? Odpowiedzią jest termosonda PerfectRoast w piekarniku marki Bosch. Dane z kilku sensorów mierzących temperaturę mięsa w różnych jego punktach, sterują mocą oraz czasem grzania piekarnika. Doskonale upieczone mięso nie będzie już wyzwaniem. Skorzystaj z perfekcyjnej technologii, dającej gwarancję smaku.

Jak upiec idealnie kruche mięso?  - zdjęcie 1