Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Jak zapobiec wysychaniu ciast podczas pieczenia?

Jak zapobiec wysychaniu ciast podczas pieczenia?
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Niepowodzeń związanych z pieczeniem ciasta może być kilka. Przypalone, niewyrośnięte, opadnięte lub przesłodzone ciasto. Czy któreś z nich przytrafiło się Tobie? A może próbujesz zapobiegać wysychaniu ciasta podczas pieczenia? Dobra wiadomość – jest na to sposób. Innowacyjny system sensorów PerfectBake w piekarniku marki Bosch dba o doskonały dobór temperatury, sposobu grzania i utrzymanie odpowiedniego poziomu wilgotności w piekarniku. Dzięki temu wszystkie upieczone przez Ciebie ciasta będą doskonale wypieczone i wilgotne w środku. To perfekcyjne połączenie chrupkości i soczystości

Jak zapobiec wysychaniu ciast podczas pieczenia?  - zdjęcie 1