Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Przechowywanie mięsa na schabowe

Przechowywanie mięsa na schabowe
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Zawsze mam w zamrażarce szybkie schabowe - rozbite kotlety zamrażam pakowane osobno w woreczki,dzięki temu kiedy musze szybko przygotować kotlety zamrożone umieszaczam na 5 minut w wodzie, potem zdejmuje worek, przyprawiam i smażę. Bardzo szybko :-)