Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Świeże zioła zawsze pod ręką

Świeże zioła zawsze pod ręką
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Pęczek świeżych ziół dokładnie płuczę pod bieżącą wodą następnie pozostawiam na godzinę do wyschnięcia. Po tym czasie dokładnie siekam i wkładam do małych pojemników, np po lodach. Wrzucam do szuflady zamrażarki. Gdy potrzebuję natkę pietruszki do rosołu, wyjmuję pojemnik i zamrożone zioła wrzucam do zupy. I gotowe!