Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

udana beza na zawsze

udana beza na zawsze
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Pianę z białek ubijam na sztywno. Dodaje ocet i miksujemy. Białka będą bielsze a piana zgestnieje. Wtedy dodaje.cukier puder i miksujemy do rozpuszczalna cukru. Na koniec odrobina mąki ziemniaczanej i formuje beze. Piana jest na tyle gesta ze spokojnie możemy uformować kształt Pavlowej. Powodzenia.