Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Kanapka ze śledziem | Akademia Smaku

Kanapka ze śledziem
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Śledzie kochają cebulę i dobre pieczywo żytnie. Jeśli dodasz do niego twaróg z ziołami, będzie to kanapka idealna!

Składniki

4 filety ze śledzia
4 kromki pieczywa na zakwasie
120 g twarogu tłustego
1 łyżka świeżych ziół
masło do posmarowania pieczywa
sól i pieprz do smaku
cebula czerwona lub biała
koper do posypania

Opis wykonania

Twaróg wymieszaj z ziołami, dopraw solą i pieprzem.

Pieczywo posmaruj masłem, ułóż twaróg z ziołami, płat śledzia, plastry cebuli i świeży koper.

Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
MiszelPiszel
Bardzo oryginalny przepis na kanapkę!

Powiązane przepisy