Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Puszysty i bardzo wilgotny biszkopt czekoladowy

Puszysty i bardzo wilgotny biszkopt czekoladowy
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Gdy robię biszkopt czekoladowy na sam koniec po mące dokładam rozpuszczone masło, na 5 jajek ok 70 g,można nawet połączyć z lakierem alkoholowym, mega smak i cudna wilgotność