Zwykła kaszanka w niezwykłym podaniu - tarta wiejska Mój pomysł na podanie zwykłej kaszanki nieco inacz... Pierogi ruskie w zdrowszej wersji Mój patent na nieco zdrowsze ciasto na pierogi - d... Mrożenie Jak oszczędnie przygotować się do zimy. Formy do pieczenia i tortownice Czemu nasze ciasta czasem w nowej formie dopieczen... Sposoby zagęszczania sosów i zup Podam kilka niekonwencjonalnych sposobów na zagęsz... koncentrat pomidorowy Jak zachować świeżość otwartego koncentratu pomido... koncentrat pomidorowy Jak zachować świeżość otwartego koncentratu pomido... Używanie folii aluminiowej Folia aluminiowa może przyspieszyć lub spowolnić p... Przechowywanie połowy cebuli Jak zachować świeżość połowy cebuli. Masa cukrowa z pianek. Tylko potrzebujesz "pianek" i cukru pudru. Pasty Jak ułatwić sobie robienie past kanapkowych. Jak zrobić crème pâtissière – cukierniczy krem francuski Pyszny, waniliowy i delikatny krem pâtissière idea...