Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

budzimy moc przypraw

budzimy moc przypraw
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

różne przyprawy takie jak goździki, anyż, nasiona fenkułu albo kminku wydobywają swoje walory smakowe gdy podgrzejemy je na suchej patelni. prażymy je do chwili gdy poczujemy zapach danej przyprawy. trzeba czesto mieszać i uważać żeby przyprawa sie nie przypaliła.