Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Farfalle z jogurtem z chia i musem z jagód leśnych to bomba witaminowa.

Składniki

Farfalle
Nasiona chia
2 szt. Mały jogurt naturalny
1/2 l Jadody leśne
Cukier

Opis wykonania

Ugotuj farfalle al dente. Odłóż garść jagód do dekoracji a pozostałe zmiksuj dokładnie wszechrobiącym blenderem Bosch, dodaj cukier do smaku. Dodaj nasiona chia do jogurtu naturalnego. Przełóż farfalle do miseczki, polej jogurtem chia następnie musem jagodowym, udekoruj jagodami i kroplami jogurtu, oraz listkiem mięty.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych