Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

2 porcje

Czas wykonywania

5 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Kuchenny recykling. Warto wykorzystywać liście rzodkiewki ponieważ mają mnóstwo wartości odżywczych. Można dodawać je też np. do koktajli lub sałatek.

Składniki

4 garść Liście rzodkiewki
100 g Slonecznik/pestki dyni/mieszanka orzechow
2 łyżka Płatki drożdżowe lub parmezan
3 szt. Ząbki czosnku
2 łyżka Sok z cytryny
50 g Oliwa z oliwek

Opis wykonania

PESTO Z LIŚCI RZODKIEWEK (W ZALEŻNOŚCI ILE MAMY W LODÓWCE, TEN PRZEPIS NA CZTERY PĘCZKI) JEŚLI NIE MA WYSTARCZAJĄCEJ ILOŚCI LIŚCI RZODKIEWEK MOŻNA WYMIESZAĆ Z JARMUŻEM/RUKOLĄ/ROSZPONKĄ/NATKĄ PIETRUSZKI WSZYSTKO ZMIKSOWAĆI DOPRAWIĆ DO SMAKU PODAWAĆ Z MAKARONEM LUB NP. NA KANAPKI
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych