Wykorzystanie rzodkiewki Rzodkiewkę można spożywać nie tylko na surowo, tak... Aby zjeść placki, pasztet, pieczywo kotlety bezmięsne - warzywne kiedy tylko masz na to ochotę Aby zjeść placki, pasztet, pieczywo kiedy tylko ma... Owoce egzotyczne w lodówce Owoce egzotyczne przechowuje się poza lodówką. W p... Sposób na obieranie orzechów Gorzką skórkę z orzechów jest strasznie trudno obr... Lukier do ciast Jeżeli chcesz udekorować ciasto idealnie białym lu... Aby uzyskać chrupiącą skórkę na np. pasztecie Dla efektownej i chrupiącej skórki wierzch smaruje... Dojrzały arbuz Dojrzały arbuz można poznać po tym, że gdy go ostu... aby szybciej upiec i nie tracić czasu na smarowanie i obsysywanie formy do pieczenia aby upiec coś szybciej i nie tracić czasu na smaro... Cytryna w kuchni Sok z cytryny dodany do mięsnej marynaty skruszy m... gotowanie warzyw strączkowych Do gotujących się strączków dodać niewielką ilość... Puszysty omlet Puszystość omletu zapewni dobre i jednocześnie kró... Jak skrócić kiszenie ogórków do 1-2 dni,: Proces kwaszenia jest wynikiem działania pałeczek...