Odzielenie żółtka od białka Jak łatwo za pomocą butelki plastikowej oddzielimy... Smażenie bakłażana Bakłażan smaż na suchej patelni. 3 sposoby na soczystą pierś z kurczaka Pierś z kurczaka lubi być sucha niestety. Metodą p... Awokado – jak jeść, właściwości i wartości odżywcze Jak sprawdzić czy kukurydza jest świeża? Zawsze wybieraj kolbę z liśćmi. Jak łatwo umyć tarkę? Prosty sporób na nieprzywieranie produktów do tark... Jak usunąć zapach cebuli i czosnku? Prosta i praktyczna rada. Jak zrobić biszkopt karmelowy? W wykonianiu boszkoptu karmelowego najtrudniejszym... Jak urozmaicić zwykły sernik? Sernik. Kto go nie kocha? Chyba nie znam takiej os... Zapiekanka z mięsem mielonym i ziemniakami 0.5 kg mięsa mielonego (wołowe lub wieprzowe) Kil... Co zrobić z nadmiarem białek jaj? Jak ugotować idealne jajka w koszulkach Te jajko na pewno Ci wyjdzie!