Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

6 porcje

Czas wykonywania

45 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Duże muszle faszerowane sałatką z tuńczyka.Doskonały przepis na przyjęcie okolicznościowe. !POLECAM!

Składniki

1 op.makaronu duże muszle 250g.
1 puszka tuńczyka w oliwie 200g.
2 jajka ugotowane na twardo
1 słoik marynowanych warzyw
1 łużka majonezu
sól,pieprz do smaku

Opis wykonania

Makaron gotujemy według opisu na opakowaniu.W między czasie tuńczyk lekko odsączamy.Jaja kroimy w drobniutką kosteczkę.Warzywa odcedzamy z marynaty.Wszystko razem wrzucamy do miski,dodajemy majonez,doprawiamy do smaku,dokładnie mieszamy.Ugotowany i ostudzony makaron faszerujemy sałatką,rozkładamy na talerz,dekorujemy plastrami cytryny i zieloną sałatą.SMACZNEGO.

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych