Makaron Conchiglioni
6 porcje
45 min
Łatwe
Duże muszle faszerowane sałatką z tuńczyka.Doskonały przepis na przyjęcie okolicznościowe.
!POLECAM!
Składniki
1 op.makaronu duże muszle 250g.
1 puszka tuńczyka w oliwie 200g.
2 jajka ugotowane na twardo
1 słoik marynowanych warzyw
1 łużka majonezu
sól,pieprz do smaku
Makaron Conchiglioni
Makaron Conchiglioni
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
Makaron gotujemy według opisu na opakowaniu.W między czasie tuńczyk lekko odsączamy.Jaja kroimy w drobniutką kosteczkę.Warzywa odcedzamy z marynaty.Wszystko razem wrzucamy do miski,dodajemy majonez,doprawiamy do smaku,dokładnie mieszamy.Ugotowany i ostudzony makaron faszerujemy sałatką,rozkładamy na talerz,dekorujemy plastrami cytryny i zieloną sałatą.SMACZNEGO.
Komentarze