Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

2 porcje

Czas wykonywania

35 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Pyszna rybka z mega zdrowym dodatkiem

Składniki

2 szt. pstąg
czosnek niedźwiedzi
1 szczypta sól
2 łyżka masło
1 szczypta pieprz

Opis wykonania

Pstrągi umyj i osusz. Do środka włóż posiekany drobno czosnek niedźwiedzi i około łyżkę masła, odrobinę soli i pieprzu.

Z zewnątrz owiń kilkoma liśćmi czosnku niedźwiedziego i jeszcze kawałek masła.

Zawiń w folię aluminiową i włożyć do nagrzanego piekarnika na 180°C na około 20-15 minut.

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Pafwvcio
Zrobiłem ze zwykłym czosnkiem i jest pyszne! Polecam!