Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Roladka z kaszy jaglanej i wędzonego łososia

Składniki

Kasza jaglana 0.10,3 białka, 0.010maka 0,15 serek bieluch,0,10 łosoś kg Mąka, białko, sól pieprz, gałka muszkatołowa, bieluch,szczypiorek, łosoś wędzony

Opis wykonania

Gotujemy kasze jaglana, studzimy, następnie łączymy z mąka, szczypiorkiem przyprawiamy, laczymy z pianą z białek, wypiekamy 20 minut 160 stopni, po wystudzeniu przekładamy serkiem łososiem i zawijamy roladke.
Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Nastassia Mamaieva
Rolada zaskakuje smakiem 👍w sam raz na powitanie gości 😊