Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Konkurs

Co zrobić, aby zrobione przez nas konfitury nie sfermentowały?

Co zrobić, aby zrobione przez nas konfitury nie sfermentowały?
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Imbir nie tylko uwydatnia smak potrawy i ma wiele właściwości pozytywnie wpływających na nasze zdrowie, ale również chroni przed sfermentowaniem konfitur. Wystarczy tylko, że obierzemy imbir i pokroimy go na małe kawałeczki, a następnie włożymy do słoika podczas wkładania konfitury.