Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Co zrobić, aby zrobione przez nas konfitury nie sfermentowały?

Co zrobić, aby zrobione przez nas konfitury nie sfermentowały?
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Imbir nie tylko uwydatnia smak potrawy i ma wiele właściwości pozytywnie wpływających na nasze zdrowie, ale również chroni przed sfermentowaniem konfitur. Wystarczy tylko, że obierzemy imbir i pokroimy go na małe kawałeczki, a następnie włożymy do słoika podczas wkładania konfitury.