Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Podkręcenie smaku czekolady - czy to w cieście, czy w gorączej pitnej czekoladzie

Podkręcenie smaku czekolady - czy to w cieście, czy w gorączej  pitnej czekoladzie
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

kubeczek śmietanki 30% podgrzewam na ogniu, dodaję dwie tabliczki słodkiej czekolady, mieszam do połączenia się składników, na koniec dodaję szczyptę soli, nadaje ona inny wymiar czekoladzie.