Jak szybko obrać jajko? Gorące jajko, chce Ci się jeść, a tu trzeba kawałe... Jak ugotować jajka w koszulkach? Jajko Benedict, po wiedeńsku, po francusku… Jak przechowywać jajka? Jak mrozić świeże zioła domowym sposobem Najlepszym momentem na mrożenie jest wtedy, gdy na... Kto nie powinien jeść kaszy? Kasza jest dobra niemalże dla wszystkich, ale wart... Rodzaje kaszy Rodzaje kasz – od A do Z. Kasza w Twojej kuchni, od ostrości do słodkości Kasza to produkt, którego można użyć w zasadzie do... Fit Kasza Kasza jako źródło Twojego zdrowia. Jak kroić cebulę bez płakania? Praktyczne porady na krojenie cebuli bez łzawienia... Jak przygotować kaszę? Wszystko o przygotowaniu kaszy. Ciasto na uszka, kołduny czy pierogi. 1 jajo na 100 gram mąki. Placki ziemniaczane Aby starte ziemniaki nie ciemniały.