Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Dip ze słodkich papryk i pieprzu.

Składniki

duże grillowane słodkie papryki ze słoika
100 ml śmietany 18%
100 ml śmietany 36%
1 łyżka octu balsamicznego
sól i pieprz

Opis wykonania

Paprykę ze śmietaną zmiksuj blenderem. Dodaj gęstą śmietanę (36%) oraz ocet balsamiczny, a nastepnie całość wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprze

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy was zapewnić, ze publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy zakupili lub korzystali z produktu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych

Powiązane przepisy

Gofrowy Sandwich.
Ilośc porcji

2

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Średnie

Łazanki
Ilośc porcji

8

Czas wykonywania

30 min

Poziom trudności

Łatwe