Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Pyszne lekkie śniadanko, syci na długo :-)

Składniki

2 szt. jajka
20 g szpinak
1 szt. chleb
1 szt. pomidor

Opis wykonania

Szpinak BABY podsmażam na oleju kokosowym. Do szpinaku dodaje 2 jajka, mieszam do ścięcia jajek ( doprawić do smaku pieprzem i solą). Do tego kawałek chleba pełnoziarnistego i dodatki typu ser, pomidor. Polecam też dodać awokado do chleba. Smacznego!
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
bsylvia
Dzięki Akademii Smaku polubiłam szpinak. Bardzo dobre, polecam!
Aleksandra J
Udane śniadanie ☺️

Potrzebujesz inspiracji?

Zobacz garść porad i przepisów