Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

czosnek z lubczykiem i kapustką pekińską z blendera podkreśli smak mielonej wieprzowiny

 czosnek z lubczykiem i kapustką pekińską z blendera podkreśli smak mielonej wieprzowiny
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

robiąc zawijaski z mielonej ,chudej wieprzowiny typu szynka warto skusić się o wspaniałe walory smakowe lubczyku dostępnego cały rok w doniczkach lub swojskiego,ogrodowego czasem przeniesionego do korytka na okno ,a dodatkowo łącząc go w blenderze z pekińska kapustką i czosnkiem podkreśli wspaniały jej aromat... nie trzeba wtedy dodawać cebulki czy innych przypraw.. wystarczy dodać jajko i namoczoną bułkę oraz wg mojego przepisu swojski przecier pomidorowy z działkowych pomidorków .. Co zyskują Państwo ?? nieskazitelny aromat,fantastyczny smak i przede wszystkim danie lekkostrawne bez soli co dla wielu ludzi będzie prawdziwą ulga przy stosowanych dietach .. serdecznie polecam... Przepis ten wymyśliłam jak testowałam blender z pewnej strony :) smacznego :)