Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Idealny pstrąg z pietruszką, czosnkiem, cytryną i oliwą! Nic prostszego!

Idealny pstrąg z pietruszką, czosnkiem, cytryną i oliwą! Nic prostszego!
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Zanim nafaszerujesz pstrąga cytryną, upewnij się, że jest obrana ze skórki. Niestety cytryny często są pryskane i oddają swoją gorycz rybie. Pietruszkę z czosnkiem i oliwą zmiel blenderem, nasmaruj rybę w środku, dobrze natrzyj sola i pieprzem - najlepiej cytrynowym. Piecz 20 min w 180 C. Smacznego!