Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

45 min

Poziom trudności

Łatwe


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Najszybszy w przygotowaniu keks na świecie wg przepisy Klaudii Sadło!

Opis wykonania

  1. Zblenduj ze sobą: banany, jajka, olej kokosowy i syrop z agawy.
  2. Do masy dodaj mąkę, kakao, cynamon, proszek do pieczenia.
  3. Całość dokładnie wymieszaj.
  4. Dosyp bakalie, delikatnie wymieszkaj za pomocą szpatułki.
  5. Uzyskaną masę przelej do foremki.
  6. Piecz około 30 minut w 180 stopniach C.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych