Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Barszczyk na zakwasie zawsze na czasie!

Opis wykonania

Zupy, zupy....na śniadanie. Kolorowe, pyszne i zdrowe zupy całodobowe. Barszczyki, krupniki i te jarzynowe. Uzdrawiające Fit Zupy coraz to nowe

baner reklamowy maszynki do mielenia Potrzebujemy litr bulionu warzywnego /ja preferuje tylko naturalny ugotowany z wczesniej wymienionych warzyw/ W rosole gotujemy przez 40 min. ukiszone wczesniej buraki. Doprawiamy solą, pieprzem, majerankiem i lubczykiem. Na sam koniec dolewamy pół litra zakwasu z buraków, I doprowadzamy do wrzenia, ale nie gotujemy, gdyż zakwas straci nam swój piękny kolor. Zabielamy śmietaną, wczesniej ją hartując. Ja dodaje pierogi z kapustą i grzybami, moje ulubione i posypuje liśćmi z selera naciowego. Ten smak i te kolory Ale czasem zamiast nich podaje barszczyk z czerwoną fasolką lub z makaronem albo ziemniakami. Smaczności ;)