Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

8 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Łatwe w przygotowaniu zbożowe batoniki.

Składniki

3 łyżka Masło orzechowe
3 łyżka Olej kokosowy
1-2 łyżka Miód
1 łyżka Kakao
3/4 szklanka Zboże ekspandowane (żyto, gryka etc)

Opis wykonania

Olej kokosowy rozpuszczamy w garnku razem z masłem orzechowym, dodajemy miód i kakao i mieszamy, po czym dodajemy zboże i jeszcze raz mieszamy. Masę przekładamy do silikonowej foremki (u mnie silikonowe foremki na lód). Wstawiamy do lodówki na godzinę i gotowe! Smacznego :)

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych