Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Czekoladowe praliny bez cukru i kakao

Czekoladowe praliny bez cukru i kakao
Ilośc porcji

9 porcje

Czas wykonywania

20 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Czekoladowe praliny, które są idealne dla diabetyków i osób uczulonych na kakao

Składniki

6 łyżka olej kokosowy
6 łyżka karob
25 g nerkowce
25 g migdały

Opis wykonania

Orzechy tłuczemy na drobno i wsypujemy do silikonowej formy. Każda mała foremka powinna być do połowy zapełniona orzechami. Olej rozpuszczamy i mieszamy z karobem. Powstały płyn wlewamy do foremek (porcji wyjdzie zależnie od ilości foremek) . Odstawiamy do lodówki, by masa zastygła.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych