Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

FIT DESER: Czekoladowo-kawowe muffiny na bazie fasoli

Opis wykonania

Doskonała alternatywa dla wielbicieli muffinek.

Jeśli szukacie przepisu na ciasto bez tłuszczu i mąki, to czekoladowo-kawowe muffinki fasolowe będą strzałem w dziesiątkę.

Opis przygotowania:

  1. Wszystkie składniki zblenduj na jednolitą masę. Może to trwać nawet przez 4 - 5 minut, aż do uzyskania puchatej masy.
  2. Przełoż ją do foremek na babeczki i piecz w piekarniku rozgranym do temperatury 180 stopni Celsjusza przez około 50 minut.
  3. Gotowe, ostudzone babeczki możesz opcjonalnie polać czekoladą. W tym celu rozpuść w kąpieli wodnej czekoladę, dodaj do niej mleko migdałowe oraz 1 łyżeczkę karobu.