Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

2 porcje

Czas wykonywania

20 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Dzisiaj bardzo prosta potrawa i tak łatwa, że już łatwiejsza nie może być :)

Składniki

1 szt. Fasola biała w puszce
1 szt. Papryka czerwona
1 szt. Cebula
3 szczypta Pieprz czarny
1\3 łyżeczka Papryka ostra
2 szczypta Sól
5 łyżka Olej

Opis wykonania

Fasolę ugotować na miękko, ale uważać, żeby się nie rozgotowała. Cebulę drobno posiekać i wrzucić na rozgrzany olej, zeszklić, następnie dorzucić pokrojona w kostkę paprykę, razem podsmażać aż papryka będzie miękka. Na patelnię dorzucić fasolę dobrze przyprawić na ostro i na dużym ogniu dobrze podsmażyć. Danie jest gotowe do podania, udekorować zieleniną.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych

Powiązane przepisy

Bułki dyniowe
Ilośc porcji

4

Czas wykonywania

90 min

Poziom trudności

Średnie

Ocena

5

CAPRESE
Ilośc porcji

4

Poziom trudności

Średnie