Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

20 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Moja największa miłość w prostej i szybkiej wersji, po prostu jagodzianka!

Składniki

50 g płatki owsiane
1 szt. jajo kurze
2 szt. białko jaja kurzego
10 g ksylitol
50 g jagody
5 g olej kokosowy

Opis wykonania

1. białko jaja miksujemy na sztywną pianę 2. do piany dodajemy ksylitol i miksujemy raz jeszcze 3. do piany dodajemy całe jajko + płatki owsiane i mieszamy do połączenia składników 4. kubeczek smarujemy olejem kokosowym 5. do kubeczka wylewamy połowę naszej masy, wrzucamy jagody i zalewamy reszta masy pieczemy 15 min w nagrzanym do 180 stopni piekarniku. Smacznego :)
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych

Powiązane przepisy