Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Jajko w koszulce ze szparagami Jakuba Kozaka!

Opis wykonania

Kulinarna klasyka, czyli jajko w koszulce w połączeniu z chrupiącymi, aromatycznymi zielonymi szparagami to idealne propozycja na letnie śniadanie lub przekąskę.

1. W garnku zagotuj wodę, dodaj odrobinę octu.

Jajko w koszulce ze szparagami Jakuba Kozaka! - zdjęcie 1

2. Zamieszaj energicznie wodę w garnku, wrzuć rozbite jajka.

3. Po ścięciu białka wyciągnij jajka na talerz.

Jajko w koszulce ze szparagami Jakuba Kozaka! - zdjęcie 2

4. Na patelni zblanszuj szparagi.

5. Pokrój szparagi, wyłóż je na talerz.

Szparagi smakują idealnie z sałatką z botwiny oraz bagietką i czosnkiem :)

Smacznego!

 

Bosch do kuchni