Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

9 porcje

Czas wykonywania

60 min

Poziom trudności

Średnie


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Idealna dla osób na diecie tłuszczowej :)

Składniki

100 g mąka kokosowa - spód
50 g wiórki kokosowe -spód
100 g mleczko kokosowe - spód
40 g erytrol-spód
300 g mleczko kokosowe stała część - masa
100 g wiórki kokosowe - masa
30 g olej kokosowy

Opis wykonania

Wszystkie składniki na spód mieszamy i ugniatamy ciasto. Jeśli będzie nam się kruszyć dodajemy odrobinę wody lub mleka. Formę do tarty wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy na nią nasze ciasto. Pieczemy w piekarniku na 180 stopni ok. 35 minut. Wiórki kokosowe, mleczko, olej kokosowy i słodzik (wg. uznania) miksujemy na jednolitą masę. Po upieczeniu i ostudzeniu spodu wypełniamy masą formę i wkładamy do lodówki. Po ok. godzinie można jeść

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych