Krakersy z pastą serową i pomidorkami
4 porcje
Średnie
Pomidorki umyć i przekroić na połówki. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Do sera dołożyć przeciśnięty przez praskę czosnek, majonez, sól i pieprz
Składniki
10 szt. Krakersy
5 dkg Ser żółty
2 łyżka Majonez
5 szt. Pomidorki koktailowe
1 szt. Ząbek czosnku
Krakersy z pastą serową i pomidorkami
Krakersy z pastą serową i pomidorkami
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
Pomidorki umyć i przekroić na połówki. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Do sera dołożyć przeciśnięty przez praskę czosnek, majonez, sól i pieprz, wszystko dokładnie wymieszać. Na krakersy nakładać porcjami ser , a górę udekorować połówkami pomidorków. Smacznego!
Komentarze