Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Wypróbuj przepis, dodaj komentarz ze zdjęciem i wygraj! Dowiedz się więcej
Szczegóły w regulaminie.


Lody bananowo jagodowe

Lody bananowo jagodowe
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Szybkie w przygotowaniu lody bez dodatku cukru tylko z dwóch składników.

Składniki

2 szt. banan
100 g jagody
3 łyżka śmietana 30%

Opis wykonania

Banany pokroić na plasterki i zamrozić. Jagody również zamrozić. Zamrożone warzywa wyjąć z zamrażalnika i odłożyć do lekkiego rozmrożenia. Do kielicha blendera wrzucić owoce i wlać śmietanę.Zmiksować na gładką masę.Wlać masę do pojemnika i zamrozić.Gotowe lody serwować z sosem jagodowym.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych