Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

30 min

Poziom trudności

Łatwe

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Szybka przekąska low carb:)

Składniki

50 g twaróg półtłusty
3 szt. jajka
10 g odzywka białkowa (lub dowolna mąka)
10 g mąka kokosowa
10 g eryreol/stewia/ksylitol/słodzik

Opis wykonania

Wszystkie składniki blendujemy. Masę odstawiamy na ok. 15 min. Piekarnik nagrzewamy do temp. 180 stopni. Przelewamy masę do foremek (ok. 1/2 objętości). Pieczemy do zarumienienia się serniczków ok. 20-25 min. Szybko i smacznie
Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Nastassia Mamaieva
Takie muffiny sernikowe, ciekawy pomysł 👍
Monka
Przepis przypomina mi sernik po wiedeńsku Pyszne