Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

3 porcje

Czas wykonywania

5 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Przepyszna proteinowa pralinka bez cukru, glutenu i laktozy. Słodki zastrzyk energii zamiast kawy :-) Możesz zabrać ją ze sobą wszędzie.

Składniki

1 łyżka kawa rozpuszczalna
180 g Masło orzechowe
90 g Mąka kokosowa
30 g Odżywka proteinowa o smaku waniliowym
60 g Syrop klonowy
15 g Przetarte jabłko

Opis wykonania

Włóż wszystkie składniki do robota kuchennego i ustaw funkcję " mieszanie". Kiedy masa będzie jednolita przełóż ją na matę do ciasta. Ulep kuleczki o wadze 30 g, każda i włóż do lodówki na godzinę. Smacznego!

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Lalaxo
Kawa plus orzechy to mega smaczne połączenie